Tagok

geotech.jpg

vertesaszfalt.png

t-matrix.jpg

planbau.jpg

city-terv.jpg

uthalozat.jpg

turulgeodezia.jpg

aakos-design-logo.jpg

mapi.png

 

 

Hírlevél feliratkozás
Vonalban

Jelenleg 12 vendég olvas minket

Keresés

Pályázati
Életre kelt a tatabányai Főtér Nyomtat

 

 

Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy Tatabánya egyik büszkesége, a megújult Főtér, a KEMÉK klaszter két tagjának a közreműködésével valósulhatott meg. Kiemelt szerepben vehettünk részt a beruházásban, hiszen, a Geotech és FTK Kft-k együttes konzorciuma nyerte meg 2011-ben a Főtér generál-kivitelezését. Kiváló munkájuknak köszönhetően jó minőségben és határidőre készült el a belváros. Az emberek használják és szeretik az újra népes Főteret, új nevén Árpád teret.

Nézzék meg a Geotech Kft. szponzorálásával készített kisfilmet!

Az Árpádtérről és programjairól bővebben itt olvashat: http://tatabanya-foter.shp.hu

 

 
Összefogás Komárom-Esztergom megyében Nyomtat

Közös tervek, együttműködés, sikerek - klaszterben

Napjainkban ritkán nyílik alkalom arra, hogy építőipari cégek sikeréről olvashassunk beszámolót. A körbetartozások, a csőd, a kevesebb megrendelés problémákból előre is lehet menekülni. A továbblépés, az előretekintés egyik módja az összefogás. A Komárom-Esztergom Megyei Építő-, Környezetipari és Innovációs Klaszter menedzsment szervezetének most megítélt, több mint 23 millió forintos támogatás azt bizonyítja, hogy van ígéretes fejlesztési pálya a válságtól megtépázott ágazatok számára is.

Beruházás, felújítás, szigetelés, fűtéskorszerűsítés, energiagazdálkodás, megújuló technológiák, környezetvédelem, csatornázás, közlekedés - minden mindennel összefügg, és gyakorta problémát okoz a tervező, a kivitelező, vagy akár az adott beruházás különböző területein tevékenykedő vállalkozások munkájának összehangolása. A tervezéstől az átadásig pedig hosszú és rendszerint akadályokkal teli az út. Ilyen és ehhez hasonló problémákra keresték a választ az alapítók, s így jutottak el az összefogásig.

 

Bővebben...
 
ÚJ SZÉCHENYI TERV Nyomtat

Pályázati menetrend

Bővebben...